Carwash D'Helst

Veruit de beste wasstraat in de omtrek

Carwash D’Helst is de laatste jaren een begrip geworden in de ruime omgeving van Lebbeke.  Dit is uiteraard niet enkel omdat we jou de meest geavanceerde, milieu- en autovriendelijke wasstraat van België aanbieden. Sofie en haar team streven naar de beste service en kwaliteit. Wij gebruiken niet alleen de beste maar ook milieuvriendelijke producten in onze wasstraat met krasvrij textiel. Er is ook een grote wascapaciteit, waardoor lange wachttijden verleden tijd zijn. Kom je snel eens langs?

Stofzuigen

Maak gerust gebruik van onze ruime installatie aan krachtige stofzuigers in een overdekte ruimte om je wagen binnenin verder schoon te maken.  Deze extra service is volledig gratis voor onze klanten na gebruik van de wasstraat.  We hebben plaats voor meer dan 20 gelijktijdige stofzuigbehandelingen. Gewoon de slang uit de houder nemen en je maakt het interieur van de wagen weer kraaknet.

Reiniging matten

Na het stofzuigen, kan u ook uw matten nog extra reinigen in de daartoe voorziene automaten voor mattenreiniging.  Deze unieke extra service is ook helemaal gratis voor onze klanten.  De finishing touch kan u geven aan onze parfumautomaat.

Banden opblazen en parfumautomaat

Vergeet niet dat u ook gebruik kan maken aan onze bandenblazer om je banden terug op de juiste bandenspanning te brengen. Dit regelmatig doen kan je jaarlijks heel wat euro’s aan verbruik besparen.

Verder kan je met onze parfumautomaat je matten een fris geurtje geven. Je hebt met onze automaat de keuze uit enkele verschillende parfums, die er voor zorgen dat je auto terug lekker ruikt.

Shop

In onze shop vindt u alle nodige toebehoren om je wagen thuis verder te verzorgen :

  • zeemvellen
  • droogdoeken
  • microvezeldoeken
  • ruitenreinigers
  • simoniseerproducten
  • ruitendoekjes
  • dashboarddoekjes

U kan er eveneens genieten van een heerlijk tasje verse koffie of een frisdrank.

Maak gebruik van de voordelige waspas van Carwash D'Helst

Tot 20% voordeel met onze waspas

Met de waspas kan u tot 20% voordeel genieten bovenop het gebruiksgemak om snel en veilig te betalen.

Bekijk alle voordelen